Beşir Derneği?nden Yurtiçi Kan Bağışı

Beşir Derneği Kan Kardeşim projesi kapsamında kan bağış çalışmalarına devam ediyor. Derneğimizin Türk Kızılay ile birlikte gerçekleştirdiği kampanyamıza son olarak Bayrampaşa, Beyoğlu, Çağlayan, Eyüp, Güngören ve Şişli’de devam edildi.

 

Derneğimizin Kan Kardeşim kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği kan bağış çalışmalarına bu hafta sonu İstanbul’un birçok noktasında devam edildi. Yapılan çalışmalar kapsamında bu hafta sonu toplam 679 ünite kan bağışı toplandı.

 

8 Farklı Noktada Kan Bağışı

 

Beşir Derneği’nin bu hafta sonu yaptığı kan bağış çalışmaları 8 ayrı noktada yapıldı. Bayrampaşa ve Beyoğlu’da iki farklı noktada ve Çağlayan, Eyüp, Güngören ve Şişli’de yaptığımız çalışmalarla azalan kan stoklarımızın artırılması konusunda Kızılay’a destek olduk. Derneğimizin kan bağış çalışmaları bundan sonra da devam edecek.

 

679 Ünite Kan Bağışı

 

Derneğimizin bu hafta sonunda yaptığı çalışmalarda toplam 679 ünite kan bağışında bulunuldu. Yapılan faaliyetlerde Bayrampaşa’da 148, Beyoğlu’nda 92, Çağlayan’da 60, Eyüp’de 165, Güngören’de 111 ve Şişli’de topla 83 ünite kan bağışı yapıldı. Vatandaşlarımızın ve gönüllülerimizin katkılarıyla ile yapılan çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ederiz.

 

Geçtiğimiz Hafta 1745 Ünite Kan Toplanmıştı

 

Derneğimizin Kan Kardeşim projemiz kapsamında yaptığı geçtğimiz hafta yaptığı çalışmalarda 1745 ünite kan bağışı toplanmıştı. Kan Kardeşim projemiz kapsamında yaptığımız çalışmalar ve fazlasına Beşir Derneği sosyal medya kanallarından ve Kan Kardeşim internet adresinden ulaşabilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi

İyilik Hizmetlerine
Katkıda Bulunmak İster misiniz ?

Online Bağış