Zeytinburnu?nda Kan Bağışı

Beşir Derneği’nin Kan Kardeşim projesi kapsamında yapmış olduğu kan bağışı çalışmaları devam ediyor. Derneğimiz bu haftasonu Zeytinburnu’nda kan bağışı çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Beşir Derneği, Zeytinburnu’nda yaptığı kan bağışı çalışmaları ile pandemi dolayısıyla azalan kan stoklarının artırılması için çalışmalarına devam ediyor. Kızılay ile birlikte gerçekleştirdiğimiz kan bağışı çalışmalarımızla ülkemizin ihtiyaç duyduğu her konuda desteklerimize devam ediyoruz.

 

Kızılay ile Birlikte Yapıldı

 

Beşir Derneği’nin “Bir Damla Bin Umut” diyerek gerçekleştirdiği kan bağışı çalışmaları İstanbul’un birçok yerinde aynı anda yapılan faaliyetler ile devam etti. Derneğimizin Zeytinburnu’nda yaptığı kan bağışı çalışmalarına vatandaşlarımız ve gönüllülerimiz destek verdi. Türk Kızılay ile ortaklaşa açtığımız standlarda yaptığımız kan bağışı çalışmalarımız devam edecek.

 

54 Ünite Kan Bağışı Toplandı

 

Beşir Derneği’nin Türk Kızılay ile birlikte gerçekleştirdiği kan bağışı çalışmalarında toplam 54 ünite kan bağışı toplandı. Zeytinburnu’nda 58 Bulvar’ın bulunduğu yerde açılan standda gönüllülerimiz ve halkımızın destekleri ile toplanan kanlar Kızılay yetkilililerince teslim alındı. Derneğimizin bundan sonraki kan bağışı çalışmalarını Beşir Derneği sosyal medya hesaplarından ya da Kan Kardeşim internet sayfasından ulaşabilirsiniz.


İyilik Hizmetlerine
Katkıda Bulunmak İster misiniz ?

Online Bağış